Afbeelding

Restaurant Wok De Molen

verwelkomt u weer graag!

MALDEN – U de vele smaaksensaties uit de Oosterse keuken laten proeven is natuurlijk het doel van het enthousiaste team van Wok De Molen. Maar dat u uit eten kunt gaan op een verantwoorde manier, wordt evenzo belangrijk gevonden. Daarom worden de coronaregels er keurig gehanteerd, zodat u onbekommerd kunt genieten.

“We merken dat het gewaardeerd wordt dat we in ons restaurant alle maatregelen hebben getroffen om onze gasten weer te kunnen verwelkomen”, vertelt restauranteigenaar Louis Wong. “Iedereen is blij om er eindelijk weer even uit te kunnen zijn.” Louis Wong is positief gestemd dat hij met zijn team zijn gasten weer op hun wenken mag bedienen. “Onze gasten zijn natuurlijk belangrijk voor ons. Daarom doen we altijd graag iets extra's. Komt u met minimaal vier personen eten en is één van u jarig, dan bieden wij de jarige zijn of haar diner gratis aan! Het is de uitdaging van onze koks om onze gasten telkens weer culinair verrassen.” Tijdens 'live cooking' ziet u hoe professionele koks de door u gekozen ingrediënten bereiden.
Of u nu Teppan Yaki, Japanse barbecue grill of Sushi wilt uitproberen, bij Wok De Molen zijn hoogstaande kwaliteit en verse ingrediënten een vanzelfsprekendheid.

Wees welkom om kennis te maken met de smaken uit het verre Oosten,
aan de Rijksweg 109 in Malden, 024 3881115, www.wokdemolen.nl.