Afbeelding

Heerlijk Happen bij Het Zuiden!

PLASMOLEN - Midden in het prachtige, bosrijke gebied rond Plasmolen liggen restaurant ‘Happen bij het Zuiden’ en ‘Bowlingcentrum Plasmolen’, broederlijk naast elkaar.

Na een frisse wandeling door de bossen in en rond Plasmolen en de Mookerheide, of een sportieve fietstocht door het waterrijke gebied van de Mookerplas, is het goed toeven op het gezellige terras of binnen in het ruime, sfeervolle restaurant van de twee enthousiaste horecameiden Mieke Barten en Patty Veldhuis. Zij verrassen u graag met hun smakelijke, culinaire lunch-, diner- en borrelhappen!

De maand september staat in het teken van de oer-Hollandse paling. De hele maand serveert Happen bij Het Zuiden daarom heerlijke palinggerechten! Behalve culinaire themamaanden organiseert Happen Bij Het Zuiden bovendien regelmatig muzikale gastoptredens of gezellige pubquizavonden. Alleen al daarom is het de moeite waard om hun website in de gaten te houden!

Voor een middag of avond bowlingplezier, meer of minder uitgebreid omlijst met hapjes en drankjes, of zelfs een tafelgrill-arrangement, bent u meer dan welkom in hun naastgelegen, gezellige bowlingcentrum.


Bowlingcentrum Plasmolen & restaurant Happen bij Het Zuiden, Witteweg 2, Plasmolen; 024 6842496; Whatsapp: 06 44639040, Info@bowling-plasmolen.nl, www.bowling-plasmolen.nl.