Afbeelding

Grandcafé De 10 Malden

MALDEN – Volgens Aytek Dusman van Grandcafé De 10 aan het Kerkplein in het centrum van Malden zijn twee zaken van groot belang, te weten constante kwaliteit en niet te vergeten de gastvrijheid.

"De klanten moeten zich thuis voelen", aldus Aytek die vanaf 1 januari 2019 aan het roer staat van De 10. "Het is eigenlijk een Italiaans grandcafé, waar de gasten kunnen genieten van vlees. vis, pizza’s en uiteraard diverse soorten pasta’s. Wij danken ons succes aan de steeds weer verse producten. Op dit moment is de gegrilde steak die op houtskool wordt gegrild een bestseller. De gasten die bij ons komen dineren komen niet alleen uit Malden, maar uit de hele regio en zelfs daarbuiten", aldus Aytek.

"Nadat de gasten hebben genoten van het diner -of het nu vlees, vis, pizza en pasta is- bedanken de gasten ons voor de bijzondere gastvrijheid. Die gasten zien we steeds weer terugkomen en dat doet ons goed. We zijn steeds op zoek naar wat nieuws om het de gasten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De corona heeft ons ook geen goed gedaan, maar door het vertrouwen van de klanten gaan we het redden", daar is Aytek van overtuigd.

De 10 is geopend van dinsdag tot zondag van 12.00 tot 23.00 uur. Meer informatie staat op www.de10malden.nl.