(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Lee Ho Fook Groesbeek

al 25 jaar een begrip in hele regio

GROESBEEK – Het befaamde Chinees Indisch Restaurant Lee Ho Fook aan de Dorpsstraat in Groesbeek heeft de afgelopen 25 jaar voor de nodige bekendheid gezorgd en is zelfs een begrip geworden in de hele regio en zelfs daarbuiten.

Naast de Oosterse specialiteiten en à-la-carte-menu’s staat Lee Ho Fook er ook om bekend om zijn heerlijke afhaalgerechten die niet alleen door de regiomensen zijn ontdekt, maar ook door de inwoners van het nabijgelegen Duitsland.

"Kwaliteit is ons motto, daar staan we al 25 jaar bekend om", aldus Li Qui eigenaar van Lee Ho Fook. Daarom is hij ook bijzonder trots op zijn keukenbrigade die ook de komende jaren weer alles in het werk zullen stellen om de beste en lekkerste gerechten te bereiden. Het pand van Lee Ho Fook kan niemand ontgaan als hij of zij Groesbeek binnenkomt. Op de hoek van de Dorpsstraat met de Burgemeester Ottenhoffstraat is naast het pand een grote parkeerplaats waarvan de gasten van Lee Ho Fook gratis gebruik kunnen maken. Voor het reserveren van een tafel kan men telefonisch contact opnemen via 024 3975538.