Dushi vooraanzicht terras en bootverhuur
Dushi vooraanzicht terras en bootverhuur

Strandpaviljoen Dushi 2.0 trendy paviljoen met bootverhuur

PLASMOLEN – Strandpaviljoen Dushi 2.0 is een trendy strandpaviljoen met bootverhuur, waar u van 1 maart tot en met 31 oktober van harte welkom bent. Ook voor complete buffet- en barbecue-arrangementen, borrels, een hapje en een heerlijk diner bent u bij Dushi 2.0 aan het juiste adres.

Met ruim driehonderd terrasplaatsen, de unieke ligging en het oogstrelend uitzicht over de Mookerplas kan Strandpaviljoen Dushi 2.0 met recht de parel in de kop van Limburg genoemd worden.

Ook voor al uw feesten en partijen zoals jubilea of huwelijken bent u op deze schitterende locatie aan het juiste adres, op afspraak uiteraard tussen november en februari! Verder organiseren zij ook diverse leuke evenementen, zoals het Fuikfeest, Dushi's Spooktocht en niet te vergeten de Nieuwjaarsduik! Kijk voor de evenementenkalender op: www.strandpaviljoendushi.nl/evenementen.

Strandpaviljoen Dushi 2.0 is ook uitvalsbasis voor tal van sportieve activiteiten met bootverhuur. Bekijk de mogelijkheden van de bootverhuur via de website: www.strandpaviljoendushi.nl/bootverhuur.

Wist u dat u online de beschikbaarheid van uw boot kunt controleren en daarbij direct uw reservering kunt plaatsen?

Strandpaviljoen Dushi 2.0, Pastoorsdijk 11a, Plasmolen

Openingstijden: dagelijks van 11:00 tot 22:00 uur.
024 6756822; dushibootverhuur@hotmail.com