Afbeelding

Waan je in Italië bij

Da Angelo Delicatezza & Trattoria

MOLENHOEK - De uit Sicilië afkomstige Chef-kok en oprichter Angelo Petralia was dol op de originele Italiaanse keuken. Een keuken die hij vanaf jongs af aan al door zijn moeder leerde koken. Sinds Angelo’s overlijden in 2015, zet zijn vrouw Wilma dit prachtige bedrijf in zijn geest voort.

Gasten zijn verrast als ze de zaak betreden, omdat je direct het gevoel krijgt dat je een Italiaanse woonkamer binnenstapt. Het menu sluit hier feilloos op aan en bestaat dan ook uit handgemaakte pizza’s, verse pasta’s en bijzondere vlees- en visgerechten. De combinatie van verse Italiaanse producten en de originele bereidingswijze zorgen voor een smaaksensatie die maken dat je je voor even echt in Italië waant.


Da Angelo Delicatezza & Trattoria verzorgt tevens catering voor feesten en partijen, voor zowel particulieren als bedrijven. Er zijn geen standaard arrangementen; in overleg wordt er gekeken naar een passend menu waarmee er wordt ingespeeld op de wensen en behoeften van de klant.


De Italiaanse sferen zelf ervaren? Breng dan een bezoekje aan Molenhoek om aan tafel plaats te nemen óf om thuis van de gerechten en delicatessen te genieten.


Da Angelo Delicatezza & Trattoria, Prinsenweg 3A, Molenhoek, 024 3880879;
info@restaurant-da-angelo.nl, www.restaurant-da-angelo.nl.