(foto: Laurens Eggen)
(foto: Laurens Eggen)

Genieten bij ´t Zwaantje

MOOK - Na een prachtige wandeling (De mooie plekjesroute 12 km, gemaakt door de eigenaar Richard Meeussen en eveneens verkrijgbaar bij ’t Zwaantje) over de Jansberg, langs de drie meertjes, de beek in Plasmolen en over een prachtige paarse Mookerheide is het tijd om te pauzeren. Wat voelt dat overigens veilig; een goede coronacheck bij de entree en om mij heen worden na vertrek van de gasten de tafels gedesinfecteerd.

Tijd voor een kop koffie met Limburgse vlaai, ik hoef hier niet over na te denken, want er staat een grenspaal waarop de Limburgse pijl naar het terras wijst en een andere pijl naar de Groesbeekse bossen Gelderland aanwijst. Op tafel ligt een menukrant met heerlijke lunchgerechten en zelfs Groesbeekse wijnen en bieren, je ademt hier de streek op. De á la carte kaart voor het diner prijst een heerlijk drie-gangen Biesseltsmenu aan en nog veel meer heerlijke gerechten. En woow... wat een mooie hotelkamers en prachtige ruimten om een feestje te vieren.

“Wilt u nog iets drinken mijnheer?” Ik bestel nog een lekker Groesbeeks biertje, ik voel me thuis.
Hier adem je gastvrijheid in. Herberg restaurant ’t Zwaantje, Groesbeekseweg 106 Mook, telefoon 024 6961434, website www.t-zwaantje.nl.