Afbeelding

Restaurant St. Walrick

OVERASSELT - Restaurant St. Walrick ligt in natuurgebied de Overasseltse- en Hatertse vennen en is van oudsher een pannenkoekenrestaurant. Inmiddels is de kaart ook uitgebreid met diverse andere gerechten. Ze hebben een uitgebreide lunchkaart en ook is het mogelijk om à la carte te dineren. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bruiloft, koffietafel, jubileum en barbecue of buffet te organiseren. De omgeving leent zich perfect voor mooie wandel- en/of fietstochten om te combineren met een van deze mogelijkheden.



Midden in de natuur beschikt St. Walrick over een groot buitenterras dat plaats biedt aan meer dan tweehonderd gasten. U kunt hier lekker een drankje nuttigen en combineren met een klein hapje of tapasplank, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in de nieuw aangelegde speeltuin. Binnen is er ook een speelhoekje aanwezig waar de kinderen zich kunnen vermaken!

Vanwege de ruime opzet kunnen de Covid-19 maatregelen goed gehandhaafd worden. Om zeker te zijn van een plekje wordt er met name in het weekend aangeraden om te reserveren. Eet u liever thuis, dan kunt u ook gebruik maken van de afhaalservice.


Restaurant St. Walrick, St. Walrickweg 5, 6611 KG, Overasselt, 024 6221385, www.walrick.nl.