Buddy met hulpvrager.
Buddy met hulpvrager.

Coördinator van

SchuldHulpBuddy gezocht

BERG EN DAL - "Wordt u de nieuwe coördinator van SchuldHulpBuddy? In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste coördinator voor het poldergebied van de gemeente Berg en Dal."


"Als coördinator geeft u leiding aan een team van maximaal twaalf vrijwilligers (buddy’s), die op hun beurt mensen met financiële problemen ondersteunen. U begeleidt buddy’s in hun werk, meldt hen aan voor trainingen, voert jaarlijks functioneringsgesprekken en organiseert drie tot vier keer per jaar thema-bijeenkomsten.

Daarnaast signaleert u problemen, bent u wegwijzer en vraagbaak en controleert u gedeclareerde onkosten. Tevens voert u, samen met uw buddy's, intakegesprekken met nieuwe hulpvragers.

Verder heeft u regelmatig overleg met uw collega-coördinatoren en het bestuur. U levert rapportages aan betreffende aantal hulpvragen, behaalde successen en andere kengetallen die van belang zijn. Daarnaast onderhoudt u contacten en bevordert u samenwerking met externe partijen, zoals gemeenten, woningcoöperaties en kerken.

Wij vinden het belangrijk dat onze coördinatoren beschikken over voldoende deskundigheid. Daarom volgt u ter voorbereiding op uw werkzaamheden een Nibud- training en kunt u deelnemen aan diverse bijscholingsbijeenkomsten. Uiteraard komen de kosten hiervan voor rekening van Stichting SchuldHulpBuddy. Verder wordt u in uw werk als coördinator ondersteund door de stichtingscoördinator."

Wilt u meer weten over deze functie of wilt u solliciteren? Ga naar www.schuldhulpbuddy.nl/ vrijwilligerswerk.