(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks) Foto:

KBO Beek actief voor senioren in Beek-Ubbergen

BEEK - De seniorenvereniging van Beek, de KBO Beek met ruim 400 leden, is altijd in beweging en overal waar het gaat om belangen van senioren te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau zoals AOW, pensioen, welzijn, woongenot, inkomen en koopkracht en alles wat de senior verder helpt om zelfstandig fijn te kunnen leven.


"Ieders gegevens worden beschermd volgens de AVG regels, de privacywetgeving. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling, lid van de KBO Gelderland en de landelijk Unie KBO, deze heeft een service- en juristentelefoon."

De KBO Beek is koploper op sportief gebied. Op de maandag, wandelen, fietsen en Dans Je Fit en Bewust Ouderen Fitness, woensdag lijndansen, wandelen, koersbal. Op de soosmiddag op de donderdag, kunt u biljarten, kaarten, sjoelen, dart en andere spellen spelen, vrijdag fietsen. "Graag nog andere activiteiten, u vraagt en wij proberen het mogelijk te maken."

Tijdens deze moeilijke periode is alles aangepast en aan enkele activiteiten wordt op een andere manier invulling gegeven. De themamiddagen met veel educatie over bijvoorbeeld, wonen, gezondheid, zelfstandigheid, maar ook over financiën en informatica. Maar ook de culturele uitstapjes door het jaar heen zijn inmiddels vermaard en graag en goed bezocht (zie foto). "Door een zeer actieve activiteitencommissie voor u iedere keer weer met veel zorg uitgezocht en terdege voorbereid. De KBO Beek is kleurrijk, er is bij ons plaats voor alle gezindten en staat ook open voor mensen van alle seksuele geaardheden.

Senior zijn is een waardevolle levensfase, er is veel te delen vanuit hun wijsheid en levenservaring, daarom is iedereen van harte welkom om mee te doen aan onze veelzijdige activiteiten en activiteiten zelf aan te brengen. Als lid van de KBO Beek, geniet u niet alleen van ons uitgebreide programma, maar ook van tal van kortingen, meer dan vijftig bedrijven in onze gemeenten, de ziektekostenmaatschappijen VGZ, CZ en het Zilveren Kruis staan klaar om u als lid van de Seniorenvereniging KBO Beek, bij hen te mogen begroeten."

"Waarom nog wachten met lid worden, dit is het moment, genieten van alles wat de KBO Beek u te bieden heeft en dat voor twintig euro per kalender jaar, onbegrijpelijk maar waar! !U ontvangt ook nog tien maal per jaar een fantastisch magazine met allerlei informatie met daarin onze wervelende nieuwsbrief. Genieten doet u samen, geef daarom uw familie of bekenden een lidmaatschap van de Senioren Support Beek cadeau", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek. (024 3226377 voor alle informatie).