Silvia en René, eigenaren van De Mallejan in Plasmolen.
Silvia en René, eigenaren van De Mallejan in Plasmolen.

Met hart en ziel

PLASMOLEN - De eigenaren van Grand-Café Restaurant De Mallejan in Plasmolen zeggen het vol overtuiging: “Kok zijn en gastvrouw zijn, dat is het mooiste wat er is!”


Silvia: “Ja echt, ik vind het leuk om gasten op hun gemak te stellen en een fijne tijd te geven.” René: “Veel meer dan voorheen kiezen gasten bewust waar zij naar toe gaan. Wij zijn er trots op als ze voor ons kiezen. In onze keuken wordt met hart en ziel gekookt. Ik doe niets liever! Wij koken graag met producten hier uit de buurt en maken daar smakelijke gerechten van. En Silvia en haar team werken met plezier ‘voor.’ Ja, natuurlijk hopen wij net als iedereen dat we weer terug kunnen naar ‘hoe het was.’ Maar het is zoals het is en dat maakt ons creatief.

Onze nieuwe service ‘Take –Away’ bijvoorbeeld wordt gewaardeerd en is succesvol. En ook met ons Heldro-ijs maken we veel gasten blij, net als met onze maandelijkse diner-evenementen. En we zijn sinds juli lid van Restaurantgilde ’t Gilde van Kiste Trui. Zo’n mooie duitenkist kopen of verzilveren kan nu ook bij ons! Ja, ook daar zijn we blij mee en trots op.”


Nieuws en lekkere weetjes over De Mallejan via website, facebook en Instagram; Gasten zijn alle dagen welkom aan de Muldershofweg 3; Reserveren: telefonisch 024 6962032 of via www.grandcafedemallejan.nl.