Judotraining. (foto: Judovereniging Groesbeek)
Judotraining. (foto: Judovereniging Groesbeek) Judovereniging Groesbeek

Judovereniging Groesbeek

doet mee met Grote Clubactie!

GROESBEEK - Judovereniging Groesbeek doet mee met Grote Clubactie! Op zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook judovereniging Groesbeek doet mee!


De jeugdleden trekken dan erop uit om zoveel mogelijk loten te verkopen aan familie, vrienden, buren, enzovoorts. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst wordt besteed aan een leuke dag voor de jeugdleden! Vanaf zaterdag 19 september gaan de jeugdleden van judovereniging Groesbeek op pad met hun lotenboekjes. Het doel is om zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost drie euro, waarvan 80 procent (2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De jeugdleden die loten verkopen, delen ook mee in de opbrengst en maken tegelijk kans om winnaar te worden van de verkoopwedstrijd. Degene die de meeste loten verkoopt, ontvangt na afloop van de actie een eervolle vermelding in de media en een leuke attentie uit handen van de voorzitter van judovereniging Groesbeek.

De inzet van de judoka’s is goud waard! De jeugdleden zullen via het vernieuwde verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Lotenkopers kunnen kiezen of ze een eenmalige machtiging met hun pen of met hun telefoon invullen door de QR-code te scannen of de verkooplink te gebruiken. De lotenkopers dienen wel 18 jaar of ouder te zijn. De opbrengst wordt besteed aan een leuke dag voor de jeugdleden! Op 20 november sluit judovereniging Groesbeek de lotenverkoop. Meer informatie: www.judogroesbeek.nl.