Het vernieuwde liturgisch meubilair in de St-Joriskerk van Heumen. (foto: PKN Heumen)
Het vernieuwde liturgisch meubilair in de St-Joriskerk van Heumen. (foto: PKN Heumen)

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - Vanwege de maatregelen rondom de beperking van het coronavirus kunnen er maximaal 30 personen in de Joriskerk en dient u zich aan te melden via scriba@pknheumen.nl op basis van de eerste letter van uw achternaam.


Er is geen koffiedrinken na de viering. Later op de zondag is de viering online (in beeld) beschikbaar. Op de eerste zondag van de maand is er wel kindernevendienst en Goed Plan (tienerdienst).

Zondag 20 september
Voorganger is ds. J. Dorst uit Nijmegen. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters S t/m Z. Soms is er nog plaats vrij, informeer dan via genoemd mailadres. De eerste collecte is voor Stichting Gast Nijmegen.

Intrede ds. Kroesbergen
Op zondag 27 september zal ds. Derk Blom uit Cuijk de nieuwe predikant ds. Hermen Kroesbergen bevestigen als dominee van Heumen. Ds. Kroesbergen doet dan ook intrede. De viering vindt plaats om 14.00 (!) uur. Locatie is de RK Georgiuskerk in Heumen (er is daar meer ruimte). Na de viering kunt u in Verenigingsgebouw 'Terp' naast de Joriskerk kennismaken met Hermen Kroesbergen.