Afbeelding

Restaurant Santa Maria:

na regen komt zonneschijn

HEUMEN/MOLENHOEK – Inmiddels bijna twee jaar geleden is Santa Maria gevestigd in Molenhoek. De eigenaar Hany Fouad runde zijn zaak al vijftien jaar in Malden, twee jaar geleden besloot hij te verhuizen. Na aan de rijksweg te hebben gezeten zakte hij een aantal kilometers af in zuidelijke richting. En dat heeft hem alleen maar goed gedaan. Wij zijn voorzien van een eigen parkeerplaats én wij zijn rolstoelvriendelijk.

Afgelopen periode was een lastige tijd voor de horeca, het coronavirus sloeg voor iedereen in als een bom. Maar ondanks dat alles stil stond, hebben onze klanten ons gesteund door deze lastige tijd. Hany wilt graag deze kans gebruiken om al zijn klanten te bedanken voor hun steun.

Nadat de horeca weer geopend is, zijn wij met man en macht aan de slag gegaan om de gepaste oplossing te vinden voor de opgelegde regels en zo onze gasten te kunnen ontvangen. Dit is door iedereen gewaardeerd, waar wij wederom enorm dankbaar voor zijn.

Wij willen u verzoeken om vooraf te reserveren, zodat wij de aantallen kunnen reguleren. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Restaurant Santa Maria; rijksweg 260, Heumen. Kijk voor meer informatie op www.santamaria-restaurant.nl.