(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks)

Marith van Mens wint teken-

wedstrijd Sjors Sportief/Creatief

KEKERDOM - Marith van Mens van de Kekerdomse basisschool Sint-Laurentius is de winnares geworden van de tekenwedstrijd Sjors Sportief. Marith werd woensdagmorgen 9 september op de school in het zonnetje gezet.


Het Sjors Sportief en Creatief-boekje is inmiddels op alle basisscholen in Berg en Dal uitgedeeld. De tekening van Marith staat liefst op de voorpagina van de in totaal 3.500 boekjes. Speciaal voor deze gelegenheid was wethouder Annelies Visser naar de Sint-Laurentiusschool gekomen om niet alleen Marith te feliciteren maar ook de hele school, die als cadeau een sportieve clinic voor de hele school aanbood.

De inschrijvingen voor de activiteiten van Sjors Sportief stromen momenteel al hard binnen. "Wacht dus niet en schrijf je snel in voor de vele leuke sportieve creatieve activiteiten die er dankzij Sjors Sportief allemaal te doen zijn." (https://www.sjorssportief.nl)


Kerk Mook


Parochie H. Antonius Abt

www.vommmm.nl; parochiemook@vommmm.nl

Voor praktische zaken: parochietelefoon 06 23 76 68 73.

Voor dringende zaken: Kapelaan Marc Kessels, tel. 06 111 94 630.

Vrijdag 25 september 9.00 uur: H. Mis; aansluitend Barmhartigheidsrozenkrans

Zondag 27 september 9.30 uur: H. Mis

Bij bezoek aan kerk alle maatregelen van de overheid in acht nemen op het gebied van aantal, afstand, hygiƫne en gezondheid!