Scene uit een eerdere voorstelling. (foto: M. van Ewijk)
Scene uit een eerdere voorstelling. (foto: M. van Ewijk)

Den Zuuten Ienval

annuleert voorstellingen

GROESBEEK - Elk jaar in november speelt Den Zuuten Ienval uit Groesbeek met het volwassenentoneel een zevental voorstellingen. Helaas heeft de vereniging, vanwege de coronacrisis, moeten besluiten om de voorstellingen een jaar uit te stellen.


Het afgelopen half jaar was het onmogelijk om te repeteren. En op dit moment mag de vereniging nog maar een beperkt aantal bezoekers toelaten. Gezien het hoge aantal donateurs dat de vereniging niet teleur wil stellen, is ervoor gekozen de voorstelling pas op te voeren als er weer meer publiek mag komen. De vereniging rekent dan op volgend jaar november. De donateurs zijn hiervan inmiddels op de hoogte gesteld.


De jeugdvoorstelling Aladdin die aan het begin van de coronacrisis op de agenda stond, staat nu gepland voor maart - april 2021. De jeugdgroep wil dan, in welke vorm dan ook, deze voorstelling opvoeren. De ‘show must go on’.

Den Zuuten Ienval nodigt alle leden van Rabobank uit om bij de Rabo Clubsupport actie in oktober weer hun stem op Den Zuuten Ienval uit te brengen. Van de bijdrage wordt licht en geluid vernieuwd.