Interieur Joriskerk Heumen (opstelling voor corona) (foto: PKN Heumen)
Interieur Joriskerk Heumen (opstelling voor corona) (foto: PKN Heumen) PKN Heumen

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - Vanwege de beperkingen rondom het indammen van het coronavirus kunnen er maximaal 30 personen in de Joriskerk. Tevens dient u zich van te voren aan te melden via scriba@pknheumen.nl. Later op de zondag is de viering online beschikbaar.


Op zondag 27 september zal ds. Hermen Kroesbergen worden verbonden als dominee van de Protestantse Gemeente Heumen. Hij zal worden bevestigd door ds. Derk Blom uit Cuijk, de waarnemend predikant. Deze viering begint om 14.00 uur in de RK Georgiuskerk in Heumen. U dient zich aan te melden via scriba@pknheumen.nl en kunt aanwezig zijn als u een bevestiging terug ontvangt per e-mail. Deze zondag is er tevens kindernevendienst. Na de viering is er een samenzijn in de Terp voor iedereen die zich aangemeld heeft. De richtlijnen van het RIVM nemen we hierbij in acht.
De eerste collecte is voor Sichting Gast Nijmegen. Let u op de gewijzigde aanvangstijd van deze viering!

Zondag 4 oktober
Voorganger is dr. W.H. ten Boom uit Didam. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternaam begint met de letters A t/m H. U dient zich per e-mail aan te melden. Er is deze zondag kindernevendienst en tienerdienst (Goed Plan). Er is geen koffiedrinken na de dienst. De eerste collecte is voor Kerk en Israƫl.