Flitsende start DVSG

GROESBEEK - DVSG start de competitie thuis tegen AAC-Olympia. Deze tegenstander heeft het team ook in de bekerronde ontmoet en toen met 3-1 verslagen.

Vandaag gaat DVSG van start met goede verwachtingen voor dit nieuwe seizoen. DVSG valt aan en heeft een groot overwicht op het veld. In de twaalfde minuut levert dit de 1-0 op. Tim Nillessen geeft vanaf links de bal voor op de rechter spits Jesse Peters. Hij weet met een goed en geplaatst schot de 1-0 op het scorebord te zetten.

Het overwicht blijft groot en Menno Sillissen scoort na 30 minuten de 2-0, enkele minuten later gevolgd door de 3-0 van Niek Derksen. Voor rust weet Tim Nillessen de 4-0 op het scorebord te krijgen.

Na rust speelt DVSG minder aanvallend. AAC Olympia probeert wel aan te vallen, maar weet weinig te creƫren. En als er een schot richting doel is, kan keeper Stan Peters deze goed keren.

Er volgen in de tweede helft drie wissels; Sem Kamps komt voor Niek Derksen; Wout Pouwels en Ivo van Balkom voor Menno Sillissen en Rens Hubers. Ook de invallers laten zichzelf zien. Ivo van Balkom geeft een voorzet, waaruit Jesse Peters scoort en later is het Sem Kamps die de 6-0 eindstand op het scorebord weet te krijgen.

Een flitsende start van het seizoen met in de eerste helft zeer goed combinatievoetbal. In de tweede helft hebben ook de ingebrachte wisselspelers hun steentje bijgedragen aan dit schitterende resultaat.

Vol zelfvertrouwen kan DVSG volgende week uit aantreden tegen SV Heumen.