Vergadering Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Het bestuur van RKSV Groesbeekse Boys nodigt de leden uit om vrijdagavond 2 oktober naar de kantine van sportpark Breedeweg te komen.


Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering wil het bestuur kort stilstaan bij de oprichting van de club op 1 oktober 90 jaar geleden. Tevens kijkt het bestuur met de aanwezige leden terug op afgelopen jaargang en wil het graag met betrokken leden discussiƫren over de toekomst van de voetbalvereniging uit Breedeweg.

Op de agenda van de ledenvergadering staan onderwerpen die jaarlijks aan de orde komen. Van de huidige bestuursleden zijn er twee aftredend. Secretaris Geert Cloosterman heeft aangegeven beschikbaar te zijn voor een nieuwe bestuurstermijn. Bestuurslid commissie activiteiten John van Baardewijk, is niet herkiesbaar. Voor de vrijkomende positie wordt een opvolger gezocht. De financiƫle situatie wordt doorgenomen, de hoogte van de contributie vastgesteld en per commissie worden de ontwikkelingen besproken.

Alle leden zijn vanaf 20.00 uur welkom in de kantine van sportpark Breedeweg. Echter, in verband met de maatregelen om corona te bestrijden kunnen er maximaal veertig bezoekers plaatsnemen in de kantine.