Vrijwilligerswerk Berg en Dal

GROESBEEK - Zonnebloem Groesbeek is er voor mensen met een blijvende beperking. Om activiteiten te organiseren worden huis-aan-huis loten verkocht. Daarvoor zij ze op zoek naar lotenverkopers.


Ook voor het bezoek aan gasten, die vaak alleen zijn en er moeilijk op uit kunnen, worden vrijwilligers gevraagd. Draag jij de Zonnebloem een warm hart toe en wil je de gasten een plezier doen met een bezoekje? Contactpersoon is Henriette Pouwels 024 3973655, a.grinsven88@upcmail.nl.

Stichting Get Aut! is een stichting voor kinderen met een autismespectrumstoornis. Bij de Get Aut! kunnen de kinderen vriendjes met elkaar worden, zich aan elkaar spiegelen en werken met een individuele begeleider aan bepaalde doelen; allemaal terwijl de ouders worden ontlast voor een dagje.

Per maand is er een aanbod van minimaal vijf verschillende activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de nieuwe locatie in de Betuwe zoeken ze voor diverse werkzaamheden vrijwilligers. Het kan gaan om administratieve en coördinerende taken. Voor het opknappen van de nieuwe locatie zoeken ze handige klussers. Wil jij het mede mogelijk maken dat kinderen met een autisme spectrum stoornis hier gebruik van kunnen maken? Contactpersoon Dominique Piepenbrock, 06 48637769, info@get-aut.nl. Ben je geïnspireerd geraakt kijk dan op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Staat er geen geschikte vacature voor je bi,j dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Bel dan met Forte Welzijn 085 0406066.