Afbeelding

Rookworst uit eigen worstmakerij

OVERASSELT/BEUNINGEN - Het rookworstseizoen wordt vanaf 12 oktober weer officieel geopend. En wist u al dat wij onze rookworsten zelf maken en roken? Hierdoor behouden wij ons ambachtelijke karakter. Dit gebeurt allemaal bij Slagerij Hermanussen in Overasselt.


"Onze worstmakers bereiden liefst drie soorten: Fijne rookworst, grove rookworst en runderrookworst. De rookworsten worden gemaakt van kwaliteitsvlees uit de regio. Deze verse grondstoffen worden na het fijnmalen gemengd met specerijen en zout. Het vleesmengsel wordt na het mengen in een natuurdarm gestopt. De ambachtelijke worsten worden eerst even aangedroogd en daarna gerookt in een speciale rookkast.
Onze rookworst is voorgegaard en wordt vacuĆ¼m verpakt om een langere houdbaarheid te kunnen bereiken. Ook elk jaar worden er keuringen verricht waarbij ook onze rookworsten al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen."


Aanbieding
"Om het rookworstseizoen samen met u te openen, kunt u volgende week profiteren van een leuke aanbieding: iedere tweede rookworst is gratis! U hoeft deze rookworsten alleen nog maar thuis op te warmen. Lekker te combineren met onze eigen stamppotten.

Zien hoe onze rookworsten gemaakt worden? Kijk dan op https://keurslager.nl/vleeswijzer/varkensvlees/rookworst."


Keurslagerij William Hermanussen, Hoogstraat 17, Overasselt, 024 6221329.
Slagerij Hermanussen Beuningen, Mauritsplein 3, Beuningen, 024 6753300