(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen foto

Sint met Pieten komen voor

de kinderen tóch naar Groesbeek

GROESBEEK – André Brouwer van Kringloop Groesbeek heeft in samenwerking met evenementenbureau MPK -eveneens uit Groesbeek- Sinterklaas zover gekregen dat hij op zondag 15 november naar sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg komt met een leger van zwarte Pieten.


De Sint heeft laten weten dat hij van 11.00 tot 18.00 uur in Groesbeek wil blijven om zoveel mogelijk groepen kinderen te kunnen ontvangen. In verband met de coronamaatregelen zullen volwassenen beperkt worden toegelaten als begeleider. Sinterklaas had voorgaande jaren in Groesbeek zo’n duizend kinderen op bezoek, laat André Brouwer weten. In verband met corona wil Sinterklaas nu de kinderen in vier groepen van 250 tot 300 kinderen ontvangen, waarbij maximaal honderd begeleiders kunnen zijn. Wie met zijn of haar kind(eren) wil komen, moet wel voor 7 november reserveren bij info@mpkevenementen.nl..


Gezien de extra voorzieningen, die moeten worden getroffen in verband met het coronavirus is de organisatie naarstig op zoek naar sponsoren die een teentje in de kosten willen bijdragen. Voor de begeleiders en ouders moeten zitplaatsen gecreëerd, evenals de kinderen die allemaal in aparte vakken terechtkomen. Voor diegenen, die geen mondkapje hebben, worden deze gratis ter beschikking gesteld in sporthal Heuvelland.