Judoclinic.(foto: Henny Brinkhof, judovereniging Groesbeek)
Judoclinic.(foto: Henny Brinkhof, judovereniging Groesbeek) Henny Brinkhof, Judovereniging Groesbeek

Gratis judoclinics voor kinderen

GROESBEEK - Judovereniging Groesbeek presenteert op zaterdag 24 oktober gratis judoclinics voor kinderen van 5 tot en met 9 jaar. Die middag zijn de kinderen welkom om in de sportzaal op sportpark Zuid kennis te maken met deze leuke sport!


Op zaterdag 24 oktober geeft judovereniging Groesbeek gratis judoclinics voor kinderen van 5 tot en met 9 jaar die kennis willen maken met deze leuke sport. Judo is voor jonge(re) kinderen eigenlijk een soort ‘stoeien met regels’. Oudere judoka’s leren goed valbreken, allerlei grond- en werptechnieken en rekening houden met elkaar. Je leert je grenzen kennen en de tegenstander snel en slim af te zijn. Judo geeft plezier en je kunt al je energie erin kwijt! De judoclinics vinden plaats in de sportzaal op sportpark Zuid en duren drie kwartier: 14.30 uur tot 15.15 uur voor kinderen van 5 en 6 jaar; 15.30 uur tot 15.45 uur voor kinderen van 7, 8 en 9 jaar.

Vanwege Covid-19 zijn er beperkende maatregelen van toepassing en is vooraf aanmelden per mail verplicht. Het mailadres is secretariaat@judogroesbeek.nl. Vermeld in de mail de volledige naam en de geboortedatum van het kind. Ongeveer een week voor het evenement ontvangen de deelnemers meer informatie.

Tip: Judovereniging Groesbeek doet mee met de Rabo ClubSupport. Nog tot en met 25 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen en daarmee geld doneren aan judovereniging Groesbeek (www.judogroesbeek.nl). De judovereniging gebruikt de opbrengst voor de aanschaf van lichtgewicht puzzelmatten en het verzorgen van judoclinics op scholen. Stem in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.