(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Chinees restaurant Lee Ho Fook

verlaat huidige pand

GROESBEEK – Het befaamde Chinees-Indische restaurant Lee Ho Fook gevestigd op de hoek van de Dorpsstraat en Burgemeester Ottenhoffstraat in Groesbeek gaat het pand met de grote parkeerplaats verlaten.


Li Qui de eigenaar van Lee Ho Fook heeft zijn oog laten vallen op het pand van de voormalige lunchroom De Kroon aan de Kerkstraat 6, eveneens in Groesbeek. Het huurcontract met de eigenaar van het pand G. Driessen en Li Qui is woensdag getekend.
"Ik kan nu aan de slag", aldus Li Qui die liefst 28 jaar in het pand van Peerenboom heeft gezeten. "Er moet veel gebeuren zoals een geheel nieuwe keuken en de benedenverdieping moet geheel onder handen genomen worden", aldus Li Qui. "Ik heb al wel een idee hoe het er uit moet gaan zien maar dat heeft wel zijn tijd nodig", laat hij weten.

De verwachting is dat de nieuwe locatie begin 2021 de deuren kan openen. De opzet van de nieuwe locatie zal gericht worden op afhalen en catering, maar daarnaast komen er ook enkele tafeltjes waar de gasten kunnen genieten van de oosterse specialiteiten . Maar in ieder geval blijft de naam Lee Ho Fook bestaan, want die is bekend in de hele regio en zelfs over de grens in Duitsland .