De Horst 1 trekt

aan kortste eind

DE HORST - Zondag 11 oktober stond de wedstrijd tegen Melderslo op het programma. Vergeleken met vorige week was het weer vandaag een stuk beter en de dames hadden er zin in.


De opdrachten waren duidelijk en er werd dan ook meteen fel gestart. Het eerste doelpunt viel dan ook aan de kant van de Horst door middel van een mooi afstandsschot van Dianne. Goede aanvallen werden opgezet maar de korf werd lastig gevonden. Melderslo profiteerde hiervan door drie keer te scoren. Het was Janiek die hierop reageerde met een wegtrekbal. Een doorloopbal van Jana en nog drie doelpunten van Melderslo zorgden voor een 3-6 ruststand. De tweede helft werden er betere kansen gecreƫerd. Dianne scoorde een doorloopbal waardoor we het gat iets kleiner konden maken. Verdedigend stond het goed, hierdoor had Melderslo het steeds moeilijker. Aanvallend hadden we meer tijd om tot scoren te komen. Jana kreeg een strafworp mee en met ook nog een mooie omdraaibal werd de stand gelijk getrokken.

Hierna volgden spannende duels. Een vrije worp voor Meldserlo en een afstandsschot van Karin Hopmans zorgden ervoor dat de wedstrijd gelijk op bleef gaan. Helaas was het Melderslo dat met een afstandsschot de eindstand bepaalde, 7-8. Er werd vandaag hard gewerkt, maar helaas hebben de meiden de punten niet in Groesbeek kunnen houden. We wachten de persconferentie van aanstaande dinsdag af en hopen volgende week om 13.00 uur tegen DAW in Schaijk te kunnen spelen. Dianne van Kesteren twee keer, Janiek van Kesteren een keer, Jana van Empel drie keer, Karin Hopmans een keer.

Parochie De Twaalf Apostelen

Heumen-St-Georgius


Weekend 24 en 25 okt Geen viering.


Nederasselt-H Antonius Abt


Weekend 24 en 25 okt Geen viering


Overasselt-H Antonius Abt


Zondag 25 okt 11.00 uur Eucharistieviering; Yves Mambueni.
Gebedsintenties: Gerard Arts; Marietje Derks-Jordens; Loes Bloo; Piet Arts en Nelly Arts-Sengers; Albert Gijsbers.