Ds. Hermen Kroesbergen, de nieuwe dominee van Heumen. (foto: Johanneke Kroesbergen-Kamps)
Ds. Hermen Kroesbergen, de nieuwe dominee van Heumen. (foto: Johanneke Kroesbergen-Kamps) Johanneke Kroesbergen-Kamps

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - Iedere week om 10.00 uur op zondagmorgen is er een viering in de oude of Sint-Joriskerk van Heumen. Hierbij mogen maximaal dertig bezoekers aanwezig zijn: u dient zich vooraf via e-mail aan te melden. In de kerk worden aanwezigen verzocht een mondkapje te dragen wanneer zij zich verplaatsen door het kerkgebouw. In plaats van samen zingen is er een voorzanger of worden de liederen afgespeeld via de geluidsinstallatie.


Iedere week kan een van drie groepen op basis van alfabetische volgorde van achternamen zich aanmelden. Later op de zondag is de viering online (met beeld) beschikbaar.

Zondag 18 oktober
Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters I t/m R. De eerste collecte is voor de Rudolph Stichting.

Zondag 25 oktober
Voorganger is eveneens ds. H.T. Kroesbergen. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters S t/m Z. De eerste collecte is ook deze zondag voor de Rudolph Stichting.

Winterwerk
In verband met het toegenomen aantal besmettingen is besloten dat de winterwerkavond over het thema Godsbeelden niet door kan gaan op 20 oktober. Houdt u de website in de gaten voor meer nieuws.

Aanmelden
Aanmelden voor kerkdiensten of een verzoek om instructies voor het online bekijken van de vieringen kan via scriba@pknheumen.nl.