Afbeelding

B-Balloons de sfeermaker

voor elk feest en gelegenheid

MOOK – De winkel van B-Balloons - al anderhalf jaar gevestigd aan de Rijksweg 106 in Mook - ziet eruit als een grote feestwinkel, waar de ballonnen de hoofdmoot voeren in alle feestelijke kleuren en afbeeldingen. Birgit Bourgonje, de eigenaresse van deze speciale feestzaak, straalt zelf de creativiteit uit, waardoor haar ballonnenwinkel de nodige bekendheid geniet in de hele regio rondom Nijmegen en zelfs daarbuiten.


Al vijf jaar timmert Birgit aan de weg en niet zonder succes. Ondanks de coronacrisis -waar Birgit bang voor was- omdat grotere feesten en overige activiteiten zoals verjaardagen, jubilea en dergelijke verboden zijn, heeft ze niet te klagen. Bij de mooiste momenten zorgt Birgit met de ballonnen voor de mooiste creaties, waar zij ongetwijfeld de naamsbekendheid aan te danken heeft. Birgit wil wel kwijt, dat alle ballonnen en de koordjes biologisch afbreekbaar zijn, want het milieu is ook belangrijk, aldus Birgit. Birgit laat haar creativiteit los met de ballonnen voor onder andere zwangerschap, geboorte, kraamfeest, verjaardagen (ook van kleinkinderen), communie, geslaagden, halen van rijbewijs, nieuwe baan, moeder- en vaderdag, verloving, Sara of Abraham, beterschap, jubileum en afscheid. Maar na de corona zijn de grotere feesten zoals bruiloften en party’s weer mogelijk en die weten mij gelukkig ook allemaal te vinden, aldus een tevreden Birgit.

Inmiddels heeft B-Balloons ook drie servicepunten in de regio te weten Oeii Concept store in Groesbeek, Oeii in Millingen en sinds kort Oeii in Wijchen. Daar zijn alleen folieballonnen en trosjes ballonnen verkrijgbaar. Voor de werkstukken van ballonnen moet men toch echt bij Birgit in Mook zijn. Meer informatie staat op: www.b-balloons.nl.