Kan Kwiek Actieve Leefstijl

op uw stem rekenen?

BERG EN DAL - Net als vorig jaar doet Kwiek Actieve Leefstijl, dé sportvereniging voor 50plussers in de gemeente Berg en Dal, mee aan de Rabobank Clubsupport 2020.


Deze campagne houdt in dat de Rabobank een groot bedrag beschikbaar stelt voor verenigingen in haar regio. Dit geld wordt onder de deelnemende verenigingen verdeeld d.m.v. het uitbrengen van stemmen via een online stemtool. De deelnemende verenigingen moeten aangeven waar zij het te ontvangen geld aan gaan besteden. Kwiek Actieve Leefstijl wil de opbrengst van de campagne besteden aan de aanschaf van nieuwe materialen en geluidsapparatuur.

"Om zoveel mogelijk geld voor Kwiek te kunnen inzamelen hebben wij wel uw hulp nodig. Allereerst dient u een betaalrekening te hebben en lid te zijn van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Let op, als u een betaalrekening heeft bij de Rabobank bent u nog niet automatisch lid. Daarvoor moet u zich in het verleden hebben aangemeld.

Hoe wordt u lid? U wordt lid door in de Rabobank app of via de website van Rabobank Rijk van Nijmegen bij 'Zelf regelen' te kiezen voor 'Lidmaatschap' en daarna 'Word lid'. Het lidmaatschap geeft u stemrecht. Hoe meer stemmen hoe beter.

Dit jaar kan in verband met Corona alleen via de Rabobank App of via de website van de Rabobank gestemd worden. De stemperiode loopt van 5 oktober tot 25 oktober. Na deze datum kunt u geen stem meer uitbrengen. Deze campagne kan onze vereniging flink wat geld opleveren. Dus graag stemmen op Actieve Leefstijl.