Afbeelding
Foto:

’t Soetrijck start in Elst tweede zaak

GROESBEEK – De Groesbeekse delicatessezaak van snoep, bonbons, Frans nougat, Italiaanse lekkernijen et cetera gaat haar vleugels uitslaan. Naar aanleiding van het succes in het Groesbeekse winkelcentrum Bellevue gaat ze zich medio juni 2021 uitbreiden met een tweede ‘t Soetrijck aan de Dorpsstraat 11 in het centrum van het Gelderse Elst.


In Groesbeek heeft ’t Soetrijck een verkoopoppervlakte van 135 m2; in Elst 200 m2. In Elst wordt hetzelfde assortiment gevoerd als in Groesbeek, maar wel ruimer van opzet. Zo is de Franse nougat erg populair, de Italiaanse lekkernijen zoals koek, chocolade en snoep maar ook de Italiaanse nougat. Ook komt er een grotere schepwand met schepsnoep als in Groesbeek (260 soorten) het geval is, macarons, 140 soorten smaken bonbons, suikervrij snoep, koekjes, chocolade en bonbons.

Bijzonder is dat er in Elst een ruim assortiment in glutenvrije artikelen worden aangeboden Ook voor de feestdagen of het nu pasen, kerst, Sinterklaas maar ook voor moeder- en vaderdag en Valentijn is er een ruim assortiment van gelegenheidsartikelen met een speciale verpakking.

De winkel in Elst is groter van opzet en om die reden zal het assortiment ook ruimer opgezet gaan worden. De klanten in Elst kunnen dezelfde sfeer en service verwachten als in Groesbeek het geval is. Dit zal de eerste franchisewinkel van ’t Soetrijck zijn.