(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Jan Kersten apetrots

op zijn Kegro Deuren

GROESBEEK – Dat Jan Kersten trots was op zijn bedrijf Kegro Deuren was alom bekend, maar dat hij er zo trots op was dat hij het nummerbord van zijn BMW naar Kegro vernoemd had, was niet bij iedereen bekend. Hij is zelfs apetrots op zijn Kegro Deuren.


Jan woont in België en wist dat het daar mogelijk was een nummerbord van een auto met een naam te voorzien. Hij dacht er geen seconde over na en vroeg het nummerbord Kegro aan en kreeg het vervolgens voor duizend euro. En dit is voor zijn leven lang. "Dat kan in België", liet Jan weten. Zijn echtgenote Diny heeft een standaard Belgisch kenteken. Jan heeft er alleen maar positieve reacties over gehoord de afgelopen twee jaar dat hij met het Kegro-nummer rond rijdt. Een leuke anekdote is volgens Jan het volgende. Ik werd door een bedrijf uit Rotterdam gebeld dat hij niet tevreden was over de huidige leverancier en wilde graag een gesprek met Jan. De leverancier zou die morgen komen maar daarvoor wilde hij eerst een gesprek met Jan. Dat kan liet Jan hem weten, ik ben om 06.00 uur morgenvroeg bij je. Zo gezegd zo gedaan. Toen het gesprek gunstig verlopen was, liet de man weten Jan ga maar via de achterdeur naar buiten want het is lullig, dat de oude leverancier ziet dat jij hier uit het pand komt. Daarop liet Jan weten, dan moet je eens even naar buiten kijken en daar stond zijn BMW met het kenteken Kegro.

Ook de bekeuringen die Jan krijgt komen gewoon aan laat Jan lachend weten, want dit is Internationaal geregeld. Het is tevens een mooie reclame in plaats van een sticker, daar is Jan van overtuigd.