(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen foto

Pumpkin-Drive Thru bij Groentenhof Poelen Groesbeek

GROESBEEK – Het zal niemand verbazen dat de inmiddels traditionele Halloween Pompoendagen van Groentenhof Poelen aan de Derdebaan dit jaar geen doorgang kunnen vinden.


Om van de Halloween toch een klein feestje te maken, kan men op alle zaterdagen en zondagen in oktober door de Drive Thru rijden. Met de auto of de fiets, of hé, waarom niet met paard en wagen! Het mag allemaal.

Je rijdt door de feestelijk aangeklede pompoenstraat en wijst de pompoen van je keuze aan. Deze wordt je aangereikt of als men wil in de kofferbak van de auto gelegd. Vervolgens nog een heerlijke beker warme chocolademelk of Pumpkin Spices Latte en zo rijdt men weer verder. In verband met het coronavirus is het allemaal zo contactloos mogelijk.


In de Pumpkin-drive thru kan men terecht voor Halloween pompoenen, soeppompoenen, pompoenentas met sjablonen met snijinstructies en nog veel meer, pompoensoep om thuis op te warmen en koffie/ thee en warme chocolademelk to go.
De Pumpkin-drive is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Pompoenwinkel is en blijft zeven dagen in de week geopend.