Afbeelding
Foto:

RepairCafé Groesbeek virusvrij

GROESBEEK - De locatie van RepairCafé Groesbeek op de Paap is nog steeds dicht, maar desondanks blijft het RepairCafé Groesbeek bezig met verschillende activiteiten.


Reparatie apparaten. Het is nog steeds mogelijk kapotte apparaten bij het RepairCafé Groesbeek ter reparatie aan te bieden en, indien mogelijk, gerepareerd weer terug te krijgen. Wanneer u iets te repareren hebt moet u dat per email aanmelden bij: repaircafegroesbeek@gmail.com

In de mail vertelt u wat u te repareren hebt en geeft u uw telefoonnummer. Wij nemen contact op met onze reparateurs en kijken wie er tijd heeft om de reparatie uit te voeren en bellen u terug.

Reparaties gebeuren onder de gebruikelijke voorwaarden. Deze zijn te vinden op onze Facebookpagina. (Reparatie van kleding et cetera is op dit moment niet mogelijk.)


Mondkapjes

Het RepairCafé Groesbeek is nu al enige tijd bezig met het maken van mondkapjes. Goed om te weten met de huidige toename van de coronabesmettingen en de aanbeveling om in de publieke ruimte mondkapjes te dragen.

De mondkapjes zijn beschikbaar in verschillende maten, zijn uitwasbaar, dus meerdere malen te gebruiken en gemaakt volgens een patroon dat een goede aansluiting op het gezicht garandeert. Ze zijn gemaakt van verschillend gekleurde stoffen zodat er effen tot zeer bont gekleurde mondkapjes beschikbaar zijn. Deze mondkapjes kosten drie euro en zijn te verkrijgen via Metty Kaïnama, 06 10474589 (maandag - vrijdag). Met de aanschaf steunt u tevens het RepairCafé Groesbeek en een nog nader te bepalen goed doel.