Opbrengst KWF-collecte Millingen

MILLINGEN - De KWF afdeling Millingen heeft in mei de knoop al doorgehakt om de collecte niet te laten lopen door de collectanten. "Wel hebben we de winkelbusjes weer verzameld en is er weer een mooi bedrag van 1062,08 euro verzameld."


"We hebben helaas geen inzicht in wat de opbrengsten zijn via de folders die de collectanten wel huis-aan-huis hebben verspreid, maar we hopen dat dit een beetje het verlies van de collecte zal verzachten,

Met de cijfers van 2019 kregen we te horen dat we binnen onze afdeling nog 216 donateurs en 53 loterijspelers hebben die gezamenlijk in 2019 een bedrag van 17749 euro hebben opgebracht. Dit wordt automatisch geïncasseerd door KWF en staat los van onze fysieke activiteiten.

Wij zijn blij dat we toch weer een bijdrage hebben kunnen leveren als dorp. Alle beetjes helpen… het blijft namelijk zo belangrijk! Met het geld dat wordt opgehaald kan er weer meer onderzoek mogelijk gemaakt worden. Onderzoek waarmee betere en minder ingrijpende behandelingen tegen kanker ontwikkeld kunnen worden.

De KWF afdeling Millingen aan de Rijn dankt daarom iedereen voor zijn of haar bijdrage aan de winkelbusjes dit jaar. Mocht u onze folder gemist hebben en wilt u nog een bijdrage leveren dan kunt u op de site van KWF (www.kwf.nl) kijken of bellen naar 0900-2020041 om te zien hoe u op uw manier uw steentje kunt bijdragen. Natuurlijk worden alle collectanten en winkeliers weer bedankt voor ieders inzet!"