Collectanten Alzheimer Nederland collecteren zonder bus in Millingen

MILLINGEN -Dit jaar zullen de inwoners van Millingen aan de Rijn de jaarlijkse collecte voor Alzheimer Nederland moeten missen. Helaas! Vorig jaar leverde deze collecte landelijk méér dan tweemiljoen Euro op!


Door de toenemende risico’s om het Corona-virus verder te verspreiden is besloten dat de collectanten dit jaar niet bij de inwoners zullen aanbellen. Wèl zullen alle 19 collectanten in heel Millingen aan de Rijn een folder in uw brievenbus stoppen. Op deze folder kunt u zien hoe u op andere wijze de doelen van Alzheimer Nederland financieel kunt steunen. "Dringend doen wij een beroep op u om tijdens de collecteweek (van 1 tot en met 7 november) een bijdrage te geven."

Alzheimer Nederland hoopt met de opbrengst oplossingen te vinden die er voor zorgen dat dementie in de toekomst beter genezen of vertraagd kan worden. "Namens alle collectanten wil ik u bij voorbaat danken voor uw financiële hulp. Mochten er nog meer mensen in Millingen aan de Rijn zijn die ons ieder jaar een paar uurtjes willen helpen; Graag! Belangstellenden kunnen zich hiervoor opgeven bij: Ton Moors, Mozartstraat 59, 6566 DN Millingen aan de Rijn, Tel: 0481 432936."