Zodra het weer mag en kan weer Wandelen op Woensdag! (foto: Agile Welzijn)
Zodra het weer mag en kan weer Wandelen op Woensdag! (foto: Agile Welzijn) Foto: Agile Welzijn

Wandelen op Woensdag

GROESBEEK - Agile Welzijn, Begeleiding & Coaching is een jonge onderneming. Gevestigd in Groesbeek met als werkgebied de gemeenten Berg en Dal, Mook en Middelaar, Heumen en Nijmegen. Farnosh Amini is de eigenaar.


Op 8 oktober heeft zij een gesprek gehad met Lisette Bron van Forte Welzijn. Twee vrouwen die met plezier en met hart en ziel werken in de zorg maar elkaar nog niet persoonlijk kenden. Het werd een plezierig gesprek.

Aanleiding van het gesprek was Wandelen op Woensdag. Maar er is over veel meer gesproken. Over beider doelen en over hoe bij gelijke doelen samenwerken mogelijk is. De lijnen Agile Welzijn en Forte Welzijn zijn kort. Agile Welzijn maakt sowieso haar cliënten attent op de voorliggende mogelijkheden die Forte Welzijn biedt. Farnosh: “Nu wij elkaar ook persoonlijk kennen zal dat in de toekomst nog sneller en gemakkelijker gaan. Samenwerken en elkaar aanvullen is belangrijk. Daar heeft de cliënt direct voordeel van. En onze opdrachtgevers ook.”

Wat betreft meerculturenwandeling Wandelen op Woensdag, een initiatief van Agile Welzijn, wordt gestreefd om die activiteit ‘na corona,’ samen onder de aandacht te brengen en uit te bouwen naar een nog breder bereik. De ervaring tot nu toe is, dat Wandelen op Woensdag een activiteit is die letterlijk en figuurlijk beweging geeft, verbindend is en voor de deelnemers de week leuker maakt.

Zodra het weer mag en kan gaat Wandelen op Woensdag in Groesbeek weer door en is iedereen die van wandelen houdt van harte welkom! Samen sterker! www.agile-wewlzijn.nl.