Twee kerstbomen gezocht

DE HORST - "Hoewel er tijdens de kersttijd geen concerten en geen diensten zijn in de kerk van De Horst willen we toch een mooie sfeer creƫren."


"De torenverlichting zal in elk geval branden. Maar we zoeken ook twee kerstbomen van circa vier meter hoog, die buiten bij het kerkportaal worden geplaatst inclusief verlichting. Als u bomen heeft (liefst in Groesbeek, vanwege het transport) dan graag een berichtje aan Simon Meilink, 024 3972934, s.meilink@upcmail.nl."

Geen ledenvergadering Woonbelang

GROESBEEK - Het bestuur van Huurders Vereniging Woonbelang in Groesbeek heeft helaas moeten besluiten de algemene ledenvergadering op 9 november niet te laten doorgaan. Dit door de tweede coronagolf die nu volop heerst.


Op de website van van www.hv-woonbelang.nl wordt binnenkort meer informatie geplaatst. "Graag willen wij de leden van de vereniging via e-mail berichten kunnen sturen. Het bestuur doet dan ook een dringende oproep aan alle leden, die hun e-mailadres nog niet hebben doorgegeven. Geef uw e-mailadres door. Dit kan via: ledenadministratie@hv-woonbelang.nl", laat het bestuur weten.