(foto: Cottonbro via Pexels)
(foto: Cottonbro via Pexels) Foto:

Kom tennissen bij

tennisvereniging De Mookerheide

MOOK - Tijdens deze lastige corona periode wil tennisvereniging de Mookerheide de inwoners van Mook een sportief aanbod doen. Op de prachtige (verlichte) gravelbanen gelegen binnen het tennispark op de Hendrik van Nassaulaan 2A, bent u welkom om te komen tennissen met of zonder tennismaatje.


Iedere inwoner van Mook kan bij de De Mookerheide tot 31 december 2021 komen tennissen voor het bedrag van 75,- euro. Op de banen wordt ook in de wintermaanden getennist wanneer de weersomstandigheden dit toelaten.


Op vaste avonden (maandag-woensdag) wordt er via een app tennis afspraken gemaakt over wie komt tennissen,hoe laat en met wie. Maar ook buiten deze twee avonden kan er op de banen worden gespeeld.Wilt u in de komende periode nieuwe mensen ontmoeten en/of contact houden met uw vrienden, middels een sportief partijtje tennis neem dan contact op met penningmeester@tvdemookerheide.nl.

Via de TV De Mookerheide kunt u ook tennisles krijgen zowel overdag als in de avonduren. Voor meer informatie over TV De Mookerheide zie www.tvdemookerheide.nl.