(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman) Foto: Jannie Schaapman

Protestantse gemeente Groesbeek

Zondag 8 november: Oogstdienst. Aanvang: 10.00 uur

Voorganger is da. Janneke Ruijs


In deze, jaarlijks terugkerende, dienst bezinnen we ons op de rijke vruchten die de aarde ons geeft. De gemeente wordt opgeroepen om gaven bijeen te brengen uit en naar eigen vermogen, en uit te delen.

In deze dienst staan de vluchtelingen in kamp Moria centraal. De collecte is voor “Stichting Bootvluchteling”; deze Stichting ondersteunt initiatieven van mensen in het kamp, met hun kunde en talent houden ze perspectief op goed leven open: onderwijs, tolken, zorg… (zie www.bootvluchteling.nl).

Door de corona-dreiging kunnen we helaas geen verkooptafel van ingebrachte goederen organiseren. De preciese vorm van de dienst zal afhangen van de dan gestelde Covid-maatregelen.

Digitaal doneren kan via: NL 08 INGB 0000961922 tnv. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek. O.v.v. Bootvluchtelingen


Zondag 15 november. Aanvang: 10.00 uur

Voorganger is mevr. Marieke Meek uit Wijchen


Deze zondag is de collecte voor Stichting Epafras. Deze stichting ondersteunt Nederlanders die vastzitten in buitenlandse gevangenissen, zie: www.epafras.nl

Digitaal doneren kan via: NL 08 INGB 0000961922 tnv. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek. O.v.v. Epafras

Elke zondag is vanaf 9.45 uur de deur open en iedereen van harte welkom.

Vanwege het coronavirus gelden tijdens de vieringen nog de van overheidswege opgestelde regels om besmetting te voorkomen, o.a. bij binnenkomst en uitgaan van de kerk het dragen van een mondkapje.

Voor meer info. zie www.pkn-groesbeek.nl