Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiƫle vrijwilligers aan organisaties. Dorpshuis De Slenk zoekt voor 1 of meerdere dagen een gastheer/vrouw.


De werkzaamheden zijn onder andere het openen van het gebouw, het verzorgen van koffie en thee, afrekenen en opruimen. In overleg met de andere vrijwilligers bekijk je wanneer je ingeroosterd wordt. Contactpersoon is Elma Burg 06 55341232, beheer@dorpshuisdeslenk.nl.

De Historische kerk aan de Groesbeek is op zoek naar een webmaster/ medewerker ICT. Het gaat om het inrichten en bijhouden van de website, activiteiten plaatsen op sociale media en technische assistentie bij activiteiten. Contactpersoon is Ignas Jansen, 06 26802634, kerk6561@gmail.com

"Of wil je graag een maatje voor iemand zijn? Bijvoorbeeld bij Humanitas, Pluryn, SWOM of Forte Welzijn. Kijk voor de vele mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl; 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden."