Fragment uit de viering van 8 november
Fragment uit de viering van 8 november Foto: PKN Heumen

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - De wekelijkse vieringen in de Joriskerk in Heumen vinden volgens de actuele richtlijnen van het RIVM plaats. Iedere zondag is er een viering om 10.00 uur waarbij er plaats is voor maximaal dertig bezoekers op minstens 1,5 meter afstand van elkaar. Mensen uit hetzelfde huishouden kunnen wel dichter bij elkaar zitten. Aan de aanwezigen wordt gevraagd een mondkapje te dragen als men zich door het gebouw beweegt. Ook kan er helaas niet gezongen worden door de aanwezigen: er is digitale muziek of een voorzanger.



Aanmelden voor de diensten is noodzakelijk, dit is op basis van de eerste letter van de achternamen. Later op de zondag is de viering in beeld en geluid beschikbaar. Alle door-de-weekse activiteiten komen te vervallen of worden uitgesteld. Houdt u hiervoor de website in de gaten: www.pknheumen.nl.



Zondag 15 november
Voorganger is ds. G. Ruiterkamp uit Apeldoorn. We heten dan bezoekers welkom waarvan de achternamen beginnen met een van de letters S t/m Z. De eerste collecte is voor Harmonergy Mozambique.



Zondag 22 november
Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. Het is dan gedachtenisdienst. We heten dan bezoekers welkom waarvan de achternamen beginnen met een van de letters A t/m H. De eerste collecte is voor de Stichting Sparrow.



Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de vieringen via scriba@pknheumen.nl. Soms is er nog plaats voor mensen met achternamen die beginnen met andere letters dan aangegeven. Via genoemd e-mailadres kunt u hierover informeren.