(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Huisartsenpraktijk Ottenhoff verrast patiënten die griepprik komen halen

GROESBEEK – Woensdag 10 november was het de dag dat de patiënten van huisartsenpraktijk Ottenhoff een griepprik konden halen op de praktijk aan de Burgemeester Ottenhoffstraat in Groesbeek.


De praktijk had de ruim duizend patiënten in vier etappes verdeeld. Wat de patiënten niet wisten is dat huisarts Jaap Schuurmans voor al die patiënten een verassing in petto had. Samen met de buurman Bas en Margot de uitbaters van café Eten en Drinken konden de patiënten gratis kiezen tussen een kop koffie / thee, warme chocomel of overheerlijke erwtensoep. Die werd in bekers gedaan zodat de patiënten die konden nuttigen tijdens het wachten of mee naar huis nemen nadat ze de griepprik gehad hadden.

De mensen konden deze geste van hun huisarts wel waarderen en genoten er dan ook van. Bas en Margot van café Eten en Drinken hadden ook uitzonderlijk hun best gedaan om de patiënten van hun buurman huisarts Jaap Schuurmans te verwennen met het lekkers. Ook het mooie herfstweer deed daarbij een duit in het zakje.