Jubilarissen bij SWOM

MILLINGEN - Op zondag 8 november werden vijf jubilarissen van de Stichting Welzijn Ouderen Millingen aan de Rijn in het zonnetje gezet.


Omdat door de RIVM-maatregelen de jaarlijkse brunch voor alle vrijwilligers niet door kon gaan, gingen twee bestuursleden met een lunch en attenties naar de jubilarissen. Astrid en Albert Spann zijn beiden 20 jaar vrijwilliger bij SWOM. Zij zetten zich in voor zowel maaltijden als vervoer. Astrid heeft enkele jaren geleden ook voor alle vrijwilligers voor kerst gastendoekjes geborduurd. Dit werd erg gewaardeerd.

Ans Rutjes is 15 jaar vrijwilligster bij de vervoersservice en brengt de cliënten regelmatig op zaterdag naar hun plaats van bestemming. Haar man Theo helpt haar regelmatig een handje.

Aad van der Meer, ook 15 jaar vrijwilliger, verzorgde de computercursussen van SWOM. Deze werden in de bibliotheek gehouden en waren bedoeld voor mensen die weinig tot niets van computers weten. Momenteel is hij actief bij het Repaircafé dat elke laatste zaterdag van de maand wordt gehouden.

Frits Janssen werd in 2010 vrijwilliger bij het vervoer. De laatste jaren zet hij zich ook in bij de maaltijdvoorziening. Hij brengt met zijn eigen auto de maaltijden naar de cliënten in het dorp.

"Wij bedanken Astrid, Albert, Ans, Aad en Frits voor hun inzet. Ook willen we de overige vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun bijdrage waardoor SWOM de voorzieningen kan blijven aanbieden. We hopen nog lang van jullie diensten gebruik te kunnen maken", aldus het bestuur van SWOM.