Afbeelding
Foto:

Ontmoetroute-nieuwsbrief

MOOK - "De ontmoetroute doet zijn naam eer aan! Vandaag - zondag- weer een heerlijke dag! De lopers kwamen rond 10.00 uur naar de tuinkamer om ingedeeld te worden bij een vrijwilliger of student, want we mogen maar een op een wandelen vandaag."


"Quality time voor de senioren! De lopers uit de WOZOCO hadden vandaag afgehaakt, ze gingen zelf lopen. Lekker lopen en volop praten met elkaar. Ieder deed met de vrijwilliger of student zijn of haar ronde en zagen elkaar weer op de Maaskade.

Daar troffen we de groenteman Emiel die aan het vissen was en net een voorntje wilde ophalen toen er een grote snoek van minstens 45 cm aan zijn haak zat die hij met zijn schepnet uit het water haalde. Nel en Marian hebben met hem een praatje gemaakt over vissen en daarna de weg vervolgd naar de kerk. En ja hoor, daar zaten de anderen verspreid al aan een kopje koffie of thee en een koekje (gesponsord door Wim Voet) over van alles te praten wat ze onderweg waren tegengekomen.

Zo troffen we ook een groepje dames uit Malden die aan het fietsen waren, met en zonder elektrische motor en zelfs een driewieler met motor. Heerlijk om te zien dat zo ieder zijn eigen beweging pakt die we zo hard nodig hebben deze dagen.

Heb je vragen over 'de ontmoetroute', bel dan Marian Schijf (06 13260571). Tips om in beweging te blijven: Probeer iedere werkdag om 9.30 uur de zender van de TV op GL8 te zetten en doe mee met het beweegkwartiertje", aldus Lucie, Willy, Marion, Anouk, Suzanne en Marian.

Afbeelding