(foto: Metty Kaïnama)
(foto: Metty Kaïnama) Foto: Metty Kaïnama

RepairCafé Groesbeek virusvrij

GROESBEEK - De locatie van RepairCafé Groesbeek op de Paap is nog steeds dicht, maar men kan nog steeds bij het RepairCafé Groesbeek terecht voor de reparatie van apparaten.


"De reparaties gebeuren nu bij de reparateurs thuis, volgens de in eerdere persberichten aangegeven procedure. Wanneer u iets te repareren hebt moet u dat per email aanmelden bij: repaircafegroesbeek@gmail.com.

In de mail vertelt u wat u te repareren hebt en geeft u uw telefoonnummer. Wij nemen contact op met onze reparateurs en kijken wie er tijd heeft om de reparatie uit te voeren en bellen u terug. Reparaties gebeuren onder de gebruikelijke voorwaarden. Deze zijn te vinden op onze Facebookpagina. Ook reparatie van kleding et cetera is op dit moment weer beperkt mogelijk."


Mondkapjes

Het RepairCafé Groesbeek is nu al enige tijd bezig met het maken van mondkapjes. Goed om te weten met de huidige toename van de coronabesmettingen en de aanbeveling om in de publieke ruimte mondkapjes te dragen.

De mondkapjes zijn beschikbaar in verschillende maten, zijn uitwasbaar, dus meerdere malen te gebruiken en gemaakt volgens een patroon dat een goede aansluiting op het gezicht garandeert. Ze zijn gemaakt van verschillende gekleurde stoffen, zodat er effen tot zeer bont gekleurde mondkapjes beschikbaar zijn. Deze mondkapjes kosten drie euro en zijn te verkrijgen via Metty Kaïnama, telefoon 06 10474589 (maandag - vrijdag).