Afbeelding
Foto:

Toneel Mooi Uitzicht maakt jubileumfilm: Camoing Kleurrijk

Unieke muzikale theaterfilm door doofblinde acteurs

BEEK - Met trots presenteert Toneel Mooi Uitzicht haar jubileumfilm: Camping Kleurrijk. Dit is een primeur en een bijzondere productie! Vanwege corona zijn er dit jaar geen live voorstellingen met publiek mogelijk. Maar deze theatergroep met doofblinde acteurs bedacht iets anders. Er is heel hard gewerkt en de theaterproductie is omgezet naar een speelfilm. De film gaat over precies hetzelfde verhaal als de theatervoorstelling zou zijn geweest.


Het wordt langzaam zomer. De zon schijnt volop en steeds meer mensen zijn toe aan een welverdiende vakantie. Het lijkt een hele gezellige zomer te worden met goed weer, leuke activiteiten en een fijne sfeer. Maar dan slaat het weer om en zijn de mensen ineens niet meer zo vriendelijk en in vakantiestemming. Zal een goed kampvuur met het zingen van Kumbaya-achtige liederen kunnen helpen zodat alles weer goed komt? Voor het antwoord moet u zeker deze film bestellen!


Toneel Mooi Uitzicht

De spelers van Toneel Mooi Uitzicht wonen in het Centrum voor doofblinden van Kalorama in Beek of komen hier voor hun dagactiviteiten. Alle 26 acteurs hebben moeite met horen en/of zien, in de breedste zin van het woord. De theatergroep gaat niet uit van beperkingen, maar werkt vanuit talent! Door met elkaar samen te werken, worden de spannendste verhalen gemaakt en gespeeld. Deze groep verzorgt met elkaar in hun voorstellingen de 'Mooiste Uitzichten’.


Bestel de film

De kosten voor de film Camping Kleurrijk zijn 7,50 euro. U kunt de film op dvd bestellen door uw adres door te geven en een mailtje te sturen naar secretariaat@kalorama.nl.