Van links naar rechts: Ger van den Ing, Camiel Jansen (eigenaar), Maaike Jansen en Menno Daanen. (foto: Broer van den Boom)
Van links naar rechts: Ger van den Ing, Camiel Jansen (eigenaar), Maaike Jansen en Menno Daanen. (foto: Broer van den Boom) Foto: Broer van den Boom

Overname De Ruiter B.V., sloopwerken en milieustraat

Grote uitbreiding bij C. Jansen

Grondverzet B.V. uit Wijchen

WIJCHEN - Recent nam C. Jansen Grondverzet B.V. uit Wijchen, De Ruiter B.V. uit Boven-Leeuwen, over. Deze overname kwam op een bijzondere manier tot stand. Camiel Jansen van C. Jansen Grondverzet B.V. zocht meer ruimte om te kunnen uitbreiden om zo het bedrijf verder te kunnen ontwikkelen.


De Ruiter B.V. kwam te koop. Eigenaar en oprichter Rien de Ruiter vond het belangrijk dat zijn zoons en het personeel konden blijven. Na een aantal gesprekken ontdekten zij veel raakvlakken over een bedrijf bouwen en het inzamelen en verwerken van grondstoffen. Een mooie overname kwam in zicht die midden in deze coronatijd plaatsvond.

Met deze overname kunnen we het aanbod en diensten van grondverzet, sloopwerken, sanering, afval, containers, grondstoffen en materieel verder in de regio uitbreiden. Klanten kunnen vanaf nu zowel in Wijchen als in Boven-Leeuwen terecht. Dat is erg handig, u kiest zelf de dichtstbijzijnde vestiging. Ons DNA, de service en flexibiliteit die onze klanten kennen, nemen we natuurlijk mee naar Boven-Leeuwen. Op beide locaties kunt u nu terecht voor het aanleveren van bouw- en sloopafval, puin, dak afval, groenafval, et cetera.

Het bedrijf ontwikkelde de afgelopen jaren stap voor stap. In 2000 startte Camiel met één kraan. Daar kwam in 2006 de locatie aan de Bijsterhuizenstraat bij. "In 2015 verhuisde het bedrijf naar de Buijs Ballotstraat in Wijchen waar vijftien collega’s voor u klaar staan. En nu zijn we klaar voor een nieuwe vestiging om onze klanten nog beter te helpen. Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen u binnenkort te mogen begroeten op een van onze vestigingen."