Afbeelding
Foto:

Steun de lokale horeca

met de Berg en Dalbon

BERG EN DAL - Op zaterdag 5 december wordt de Berg en Dalbon gelanceerd: dé cadeaubon voor restaurants in de gemeente. Een cadeaukaart die in te verzilveren is bij horecazaken in Berg en Dal, Beek, Kekerdom, Leuth, Ooijpolder, Millingen aan de Rijn, Groesbeek en Heilig Landstichting.


Van pannenkoeken tot het beste vlees van de grill, en van een keuken vol streekproducten tot gerechten om te delen; met de Berg en Dal bon kun je bij diverse restaurants genieten van een avondje uit. Bij onder andere het Millings Centrum, ’t Spijker, De Duivelsberg, De Heksendans, eigenweijs, De Oude Molen, De Wolfsberg, De Thornsche Molen, La Vie & Passie, De Gelderse Poort, de Rozenhof en Oortjeshekken kun je terecht met de Berg en Dal bon zodra de deuren weer open mogen.

Het initiatief is ontstaan nu het in deze tijd voor de horeca een opgave is om het hoofd boven water te houden. Met de feestdagen voor de deur lijkt het de zussen Carmen en Malou Wijnhoven een mooi idee om de handen ineen te slaan en elkaar te helpen nu het nodig is.

“Door lokale restaurants te verbinden bieden we een aantrekkelijk geschenk voor iedere smaak,” zegt Carmen. “En er zijn ook sectoren die nauwelijks last hebben van de coronamaatregelen of het juist beter doen dan ooit,” aldus Malou. “Daarom hopen we op de steun van bedrijven in de gemeente die in deze tijd wél gewoon kunnen ondernemen. De Berg en Dalbon is namelijk het perfecte decembergeschenk voor medewerkers of zakenrelaties! Daarnaast kun je bij lokale winkeliers een compleet cadeaupakket samenstellen met de Berg en Dal bon erbij. De Kaaspunt Sebilla, ’t Soetrijck, Hebbes Huis & Kado, Jos Peters Wijnkoperij of La Touche Magique hebben leuke ideeën voor kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.”

De start van de restaurantcadeaukaart wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Berg en Dal en Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal. Meer informatie over de cadeaukaart en alle deelnemende restaurants staat op www.bergendalbon.nl. De Berg en Dal bon is voor particulieren verkrijgbaar vanaf 5 december via de webshop en bij verkooppunten in de gemeente.