Fragment uit de viering van 29 november. (foto: PKN Heumen)
Fragment uit de viering van 29 november. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - De kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Heumen beginnen iedere zondag om 10.00 uur in de Joriskerk van Heumen. Maximaal 30 bezoekers op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen de diensten bijwonen.


U dient zich vooraf aan te melden via e-mail. Aanwezigen worden gevraagd een mondkapje te dragen als zij door het gebouw lopen. De zang wordt verzorgd door enkele voorzangers.

Aanmelden voor de diensten gaat op basis van de eerste letter van de achternamen. Later op de zondag is de viering in beeld en geluid beschikbaar.

Zondag 6 december
Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. Het is de tweede Adventszondag. We heten bezoekers welkom waarvan de achternamen beginnen met een van de letters S t/m Z. De eerste collecte is voor Stichting ondersteuning Wenchi Hospital Ghana.

Zondag 13 december
Voorganger is dr. W.H. ten Boom uit Didam. Het is dan de derde Adventszondag. We heten bezoekers welkom waarvan de achternamen beginnen met een van de letters A t/m H. De eerste collecte is dan ook weer voor Stichting ondersteuning Wenchi Hospital Ghana.

Kinderkerstmiddag
Op zondagmiddag van 15.00 – 17.00 uur is er een kindkerstmiddag. Het kerstverhaal wordt uitgebeeld en er kan geknutseld worden. Dit jaar zijn volwassenen helaas niet welkom vanwege de coronarichtlijnen. Meer informatie kunt u ontvangen via jcverhave@hotmail.com.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de vieringen via scriba@pknheumen.nl. Via dit e-mailadres kunt u ook informatie ontvangen over het online bekijken van kerkdiensten en vragen over onze activiteiten.