Afbeelding
Foto:

Groesbeekse Kwis

van achter de computer

GROESBEEK – Zaterdagavond vond de vierde editie plaats van de Groesbeekse Kwis die jaarlijks vele honderden deelnemer(ster)s trekt.


De kwis waaraan dit jaar ondanks de coronacrisis liefst 103 teams deelnamen is om 18.30 uur van start gegaan. De deelnemer(ster)s moesten 103 vragen via internet beantwoorden en hebben daarnaast drie doe-opdrachten. Deze opdrachten moesten ze maken en daar vervolgens een foto van maken die doorgestuurd werd naar de organisatie.

'Drek Pak Ow' was op drie locaties bezig. Het merendeel van de groepen had een achterban georganiseerd die meehielp de vragen te beantwoorden. Zaterdagavond waren er nog geen prijswinnaars bekend, Deze worden op pakjesavond 5 december 21.00 uur bekendgemaakt via Omroep Berg en Dal. De organisatie zit dan op een geheime locatie in Groesbeek.

Nieuws insturen?

Wilt u ook iets onder de aandacht brengen in uw regio? Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik op onze website bovenaan eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Klik vervolgens op: 'Nieuws insturen', de rest wijst zich vanzelf. Vragen? Bel: 0481 464770.