(foto: Fanfare Wilhelmina)
(foto: Fanfare Wilhelmina) Foto: Fanfare Wilhelmina

Nieuwe hoofdsponsor Wilhelmina

GROESBEEK - Met ingang van het nieuwe jaar 2021 wordt Bedrijven Centrum De Bank uit Heijen de nieuwe hoofdsponsor van fanfare Wilhelmina. De fanfare zat een half jaar zonder hoofdsponsor, nadat Woningbouw Project De Heikant had aangegeven een stapje terug te willen doen. Gelukkig is de sponsorcommissie er snel in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden.


Op de vraag aan eigenaar Henk Meijers waarom hoofdsponsor worden van een muziekvereniging in Groesbeek: “Ik ben een grote muziekliefhebber en blaas zelf de baritonsaxofoon bij Wilhelmina.”

“Ik heb mijn huurders ervan kunnen overtuigen dat sponsoring van een muziekvereniging heel veel plezier en voordelen met zich mee kan brengen. Zeker met zo’n mooi en groot aantal sponsoren om de nodige contacten te leggen bij de jaarlijkse thema concerten van de vereniging."

Ondanks dat, er vanwege de coronapandemie, geen optredens zijn en er niet gerepeteerd kan worden zijn wij heel trots op deze nieuwe samenwerking voor de komende drie jaar.

Fanfare Wilhelmina is meer dan alleen een muziekvereniging dat blijkt wel weer, deze samenwerking straalt vertrouwen uit. Waardoor we kunnen blijven bouwen aan een mooie toekomst voor onze Wilhelmien.